donderdag 14 november 2013

Een top relatiegeschenk van chocolade!



Er staan belangrijke gebeurtenissen op de planning van uw bedrijf, of uw beste en verste klanten komen op bezoek of u wilt gewoon uw werknemers belonen vanwege hun inzet, wat geef je ze dan, een gepersonaliseerde relatiegeschenk. Relatiegeschenken zorgen voor een indruk die u achter laat bij diegene aan wie u uw relatiegeschenk geeft. Maar wat voor relatiegeschenk moet u nou geven. Dit alles ligt aan het bedrijf en voor welke gelegenheid de relatiegeschenk nodig is.

Op mijn werk hadden we een internationale week. Alle buitenlandse klanten en investeerders kwamen langs bij het bedrijf. Alle aanwezigen kregen een chocolade relatiegeschenk. Het bedrijf is een echt Amsterdams bedrijf, dus als geschenk kreeg iedereen chocolade Amsterdammertjes. Dit geschenk viel bij iedereen in de smaak. De chocolade paaltjes hebben we besteld via choco-paradijs. Een echte aanrader voor meer chocolade relatiegeschenken. Wanneer ons bedrijf weer relatiegeschenken nodig heeft, bestellen we dat zeker bij choco-paradijs.

De internationale week is nu al een tijd geleden, maar nog steeds krijg ik reacties van de buitenlandse klanten dat ze het geschenk zo geweldig vonden. Zowel de chocolade als de typische Amsterdamse paaltjes. 

Door een klein gebaar naar de klanten toe, is de band met de klanten sterker geworden. Maar ook zullen de klanten nu sneller aan ons bedrijf denken wanneer er iets gedaan moet worden. Kortom, een top relatiegeschenk!



Source: chocolade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten