vrijdag 8 november 2013

Innovative dishes at a funeral

Onderlaatst is een oom van mij overleden. Het was een erg geliefd man bij ons in de familie dus het verdriet was groot, ondanks dat het er wel aan zat te komen. Hij was namelijk al best oud en ziek. Voor nabestaanden komt er een hoop kijken bij het regelen van een uitvaart. Je moet met alles rekening houden, van aankleding en locatie tot de catering. In eerste instantie hadden we besloten de catering zelf te gaan verzorgen, maar al snel bleek dat hier heel veel tijd in zou gaan zitten. Tijd die we op dat moment liever in andere dingen wilden steken.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar een goed en deskundig bedrijf voor de catering. Als snel kwam ik uit bij Creative Catering. Zij hebben ons uitstekend begeleidt in de keuze voor de catering en ook op de dag zelf was alles perfect en tot in de kleinste details geregeld. Mijn dank is dan ook groot, zonder dit bedrijf was de uitvaart niet zo mooi geweest als dat het nu was.

Bij Creative Catering hebben ze meerdere concepten voor de catering van een uitvaart. In eerste instantie dachten wij aan koffie met cake, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor allemaal kleine luxe hapjes.

Homepage-linksboven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten