donderdag 14 november 2013

Een top relatiegeschenk van chocolade!



Er staan belangrijke gebeurtenissen op de planning van uw bedrijf, of uw beste en verste klanten komen op bezoek of u wilt gewoon uw werknemers belonen vanwege hun inzet, wat geef je ze dan, een gepersonaliseerde relatiegeschenk. Relatiegeschenken zorgen voor een indruk die u achter laat bij diegene aan wie u uw relatiegeschenk geeft. Maar wat voor relatiegeschenk moet u nou geven. Dit alles ligt aan het bedrijf en voor welke gelegenheid de relatiegeschenk nodig is.

Op mijn werk hadden we een internationale week. Alle buitenlandse klanten en investeerders kwamen langs bij het bedrijf. Alle aanwezigen kregen een chocolade relatiegeschenk. Het bedrijf is een echt Amsterdams bedrijf, dus als geschenk kreeg iedereen chocolade Amsterdammertjes. Dit geschenk viel bij iedereen in de smaak. De chocolade paaltjes hebben we besteld via choco-paradijs. Een echte aanrader voor meer chocolade relatiegeschenken. Wanneer ons bedrijf weer relatiegeschenken nodig heeft, bestellen we dat zeker bij choco-paradijs.

De internationale week is nu al een tijd geleden, maar nog steeds krijg ik reacties van de buitenlandse klanten dat ze het geschenk zo geweldig vonden. Zowel de chocolade als de typische Amsterdamse paaltjes. 

Door een klein gebaar naar de klanten toe, is de band met de klanten sterker geworden. Maar ook zullen de klanten nu sneller aan ons bedrijf denken wanneer er iets gedaan moet worden. Kortom, een top relatiegeschenk!



Source: chocolade

vrijdag 8 november 2013

Innovative dishes at a funeral

Onderlaatst is een oom van mij overleden. Het was een erg geliefd man bij ons in de familie dus het verdriet was groot, ondanks dat het er wel aan zat te komen. Hij was namelijk al best oud en ziek. Voor nabestaanden komt er een hoop kijken bij het regelen van een uitvaart. Je moet met alles rekening houden, van aankleding en locatie tot de catering. In eerste instantie hadden we besloten de catering zelf te gaan verzorgen, maar al snel bleek dat hier heel veel tijd in zou gaan zitten. Tijd die we op dat moment liever in andere dingen wilden steken.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar een goed en deskundig bedrijf voor de catering. Als snel kwam ik uit bij Creative Catering. Zij hebben ons uitstekend begeleidt in de keuze voor de catering en ook op de dag zelf was alles perfect en tot in de kleinste details geregeld. Mijn dank is dan ook groot, zonder dit bedrijf was de uitvaart niet zo mooi geweest als dat het nu was.

Bij Creative Catering hebben ze meerdere concepten voor de catering van een uitvaart. In eerste instantie dachten wij aan koffie met cake, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor allemaal kleine luxe hapjes.

Homepage-linksboven

donderdag 7 november 2013

Niks lekker dan Chocola!



Chocolade is heerlijk! En ik denk dat bijna iedereen wel eens van een lekker stukje chocolade, een chocoladeletter, chocoladetaart of een chocolade-ijsje snoept. Maar waar komt chocola nou vandaan? 

Alle chocolade heeft cacao als grondstof, of je nu een reep of letter eet. Voor chocola heb je cacao nodig. Cacao wordt gemaakt uit de bonen van de vrucht van de cacaoboom. Deze boom groeit helaas niet in Nederland, maar groeit in tropische landen waar het altijd warm is en de zon elke dag volop schijnt. 

Deze cacao boom is erg kwetsbaar. Hij houdt van vocht en warmte, maar is niet bestemd tegen wind of de brandende zon. De eerste vier jaar moet de boom goed beschermd worden, de boom zal dan het optimale groeiresultaat bereiken. Wanneer de cacao boom volgroeit is en vruchten aan zijn boom heeft hangen, worden de vruchten van de boom twee keer per jaar geoogst. Met een kapmes worden de vruchten losgesneden, binnen deze vruchten zitten ongeveer 30 tot 40 zaden. Deze zaden worden met de hand uit de vrucht gehaald en een paar dagen gedroogd onder bananenbladeren. 

In de daarop volgende dagen wordt het heel warm onder de bladeren. Door de hitte gaan de bonen gisten. De bonen worden nu donkerbruin en krijgen een cacaosmaak.

Na bewerking in de fabriek worden de cacao bonen omgetoverd in chocoladeletters. Ik heb 200 Fairtrade chocoladeletters besteld bij Choco-Paradijs. Ik heb voor Fairtrade gekozen omdat ik eerlijke handel in derde wereldlanden erg belangrijk vind. De chocoladeletters heb ik besteld voor mijn werknemers. Ik vond dat mijn werknemers ook een ‘beloning’ moesten krijgen voor het goede werk dat zij elke dag weer leveren. Choco-Paradijs heeft heerlijke chocoladeletters geleverd!  

                       Source: chocoladeletters

dinsdag 5 november 2013

Gezond afvallen is mogelijk!



Afslanken is iets waar veel mannen en vrouwen mee bezig zijn. Er zijn zoveel verschillende manieren om af te slanken. Met een dieet, of juist door heel veel te sporten, of juist alleen je voedingspatroon aan te passen. Maar wat is nou de goede manier en waar begin je?

Om goed af te vallen begint het eigenlijk met het veranderen van je eetpatroon. Dit is niet gemakkelijk, omdat je al jaren hetzelfde eetpatroon hebt, maar als je discipline hebt, dan moet het lukken. Wat verstandig is, is om te beginnen met een plan de campagne of ook wel je doelen stellen. Maar ook hoe je dat wilt doen, ga je dat doen door minder te eten of juist om meer te bewegen, of minder te snoepen. Wat ook belangrijk is, maak je doelen wel haalbaar, wanneer je dat niet doet kan je snel ontmoedigt raken en dat is niet de bedoeling.

Om je doel gemakkelijker te bereiken kunnen afslankproducten je helpen. Deze zorgen er namelijk vaak voor dat het hongergevoel afneemt en ze helpen je snel en verantwoord af te vallen, zonder een streng dieet.

New Life Wellness is een site die gespecialiseerd is afslankproducten en daar ook verschillende tips voor geeft.

                                  Source: afslankproducten